Majlis Pakatan Rakyat

Majlis Pakatan Rakyat
Cahaya Keadilan & Kemenangan Pasti Terbit ; Negara ini mesti berubah. Mungkin kita kalah dalam satu atau dua pertempuran, tapi saya yakin kita akan memenangi peperangan ini,"ANWAR IBRAHIM"

Friday, May 8, 2009

kahh..kah...kah....najib penakut...hisamudin pondan...MANOHARAN BEBAS DARI ISA SELEPAS GERTAK NAK LOTAK JAWATAN 19 MEI....

Selepas kira-kira seminggu M Manoharan membuat cadangan untuk meletakkan jawatan sebagai Ahli Dewan Undangan Negeri Kota Alam Shah untuk membolehkan pilihan raya kecil diadakan di situ, Menteri Dalam Negeri mengumumkan beliau akan dibebaskan segera bersama 12 tahanan ISA yang lain.

Manoharan bakal dibebaskan bersama dua lagi pemimpin Barisan Bertindak Hak-hak Hindu (Hindraf). Mereka adalah P Uthayakumar dan K Vasantha Kumar.
Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein ketika mengumumkan perkara itu berkata, beliau akan menandatangani dokumen pembebasan itu hari ini.

"Mereka akan dibebaskan dalam masa dua atau tiga hari," katanya kepada media selepas mempengerusikan mesyuarat pasca Kabinet di kementeriannya di sini, hari ini.
Katanya, pembebasan tahanan tersebut bukan bermotifkan politik.

NAJIB DENGAN SEPUPUNYA TAKDO TOLO....penakut....berenti la nk membodohkan rakyat...


Selain ketiga-tiga mereka, sepuluh lagi yang dibebaskan termasuk tiga warga Malaysia, dua warga Indonesia dan lima warga Filipina.

Tiga warganegara itu adalah Zulkepli Marzuki, Jeknal Adil and Adzmi Pindatun, manakala dua warga Indonesia adalah Zainun Rasyhid dan Aboud Ghafar Shahril.

Lima warga Filipina adalah Sufian Salih, Hasim Talib, Abdul Jamal Azahari, Yusof Mohd Salam dan Husin Alih.

Bulan lalu, sebaik sahaja menjadi Perdana Menteri, Datuk Seri Najib umumkan pembebasan 13 tahanan ISA termasuk dua pemimpin Hindraf.

Ia dibuat menjelang pilihan raya kecil Bukit Gantang, Bukit Selambau dan Batang Ai.

seandainya MANOHARAN bebas atau tidak...dio totap akan lotak jawatan...kito tungguu....inilah contoh pemimpin berjiwa rakyat...kembalikan undi kepado rakyat....

kalau BEE END niii.....jgn harap nak lotak jawatan....biar pun kono buang kek pulau jerjakkk....kerana apoooo?????kerana DUITTTTTTTT>...PULUSSSSS......MONEYYYYYYY.........itu lah kesudahannya...

akan ku lawan...PR JUASEH/KUALA PILAH dah standby nak membantu PRK N12 Penanti...dan Kota Alam Shah..........

nauzubillahhiminzalik....

No comments: